Curs 2020-2021

Preinscripcions obertes! - Podeu trucar-nos al +34 678 590 573 ou +33 611 071 073

Som una escola multilingüe compromesa amb una educació integral en un context tan particular com el de la Cerdanya, on es parlen majoritàriament dues llengües. La nostra missió és que els nostres alumnes es trobin com a casa en qualsevol punt de la vall, esborrant tota frontera cultural i donant-los una visió del món molt més ampla.

 

Tant a infantil com a primària, els alumnes treballen en català, francès, anglès i castellà a través d’un aprenentatge significatiu i col·laboratiu. Acabada l’educació primària, el nivell assolit en les quatre llengües els permet començar la secundària a qualsevol costat dels Pirineus.

 

Som una escola integradora on tots els alumnes són benvinguts i acollits. Amb una ratio aproximada de 10 alumnes per mestra i el fet que siguem una escola petita ens permet donar a tots els alumnes, de manera personalitzada, les eines necessàries per un futur brillant.

Si teniu ganes de saber més de la nostra escola i preinscriure els vostres fills per al curs que ve podeu trucar-nos al +34 678 590 573 ou +33 611 071 073 i podem concertar una visita i explicar-vos tota la informació!

 

--

 

Nous sommes une école multilingue qui tient compte du contexte social si particulier de la Cerdagne, dans lequel deux langues sont principalement parlées. Notre mission est de faire en sorte que les élèves puissent communiquer partout dans la vallée, et effacer la frontière culturelle à travers l’ouverture d’esprit.

Aussi bien en maternelle qu’en primaire, les élèves travaillent le catalan, le français, l’anglais et l’espagnol moyennant un apprentissage axé sur les activités manuelles et coopération. En fin de primaire, le niveau atteint dans les quatre langues leur permet de suivre n’importe quel système éducatif de part et d’autre des Pyrénées.

Nous sommes une école intégratrice dans laquelle tous les élèves sont les bienvenus. Grâce à notre ratio de 10 enfants par maîtresse, nous pouvons donner à chacun d’entre eux une formation et un suivi personnalisés ainsi que les outils nécessaires pour une poursuite d’études optimale.

 

Portes ouvertes personnalisées sur rendez-vous.

Amb el suport institucional de                                                                                   

  • Twitter Social Icon

© 2023 by Little Tots Preschool.

Proudly created with Wix.com