L'associació cultural catalana i multilingüe

Jordi Pere Cerdà

L’Associació Jordi Pere Cerdà s’ha creat amb l’objectiu de promoure la cultura catalana i francesa a ambdós costats de la Cerdanya.  A través d’activitats per a petits i grans, l’associació ofereix a la població de l’Alta i de la Baixa Cerdanya un seguit de recursos per conèixer la riquesa que les dues cultures juntes aporten a la nostra comarca

L'associació gestiona l'escola catalana i multilingüe Jordi Pere Cerdà.

L'associació vetlla i treballa per la continuïtat del centre escolar, per garantir les subvencions, recolzar les activitats realitzades. 

L'associació es gestiona per un consell d'administració que actua de manera voluntària. El President actualment és el Sr Eric Planes. 

ESCOLA D'INFANTIL I PRIMÀRIA

L'associació ofereix cursos de català, de francès i de castellà per a adults. Considerem que la nostra tasca va més enllà del camp infantil i proposa cursos per a adults a preus molt interessants. D'aquesta manera el seu compromís cultural i de transmissió de la cultura i de la llengua catalana pretén arribar a tota la població cerdana. 

CURSOS DE CATALÀ CASTELLÀ I FRANCÈS PER A ADULTS
SERVEI DE TRADUCCIONS I ALTRES

A més, l'associació Jordi Pere Cerdà ofereix un servei de traduccions, organitza jornades pedagògiques i informatives, dona suport en la publicació de llibres i d'altres publicacions i participa en tot un seguit d'activitats destinades a promoure l'intercanvi lingüístic, cultural i del coneixement de l'entorn.

Amb el suport institucional de                                                                                   

  • Twitter Social Icon

© 2023 by Little Tots Preschool.

Proudly created with Wix.com